For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til Tullebo Kattehjem og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.

Vinnie kr. 750,- Anslået 1-2 år
 

Vinnie, som en en hittekat fundet i Vordingborg med killinger (killingerne er afsat) 

Ikke til hjem med børn og kræver et hjem hvor hun kan komme ud i have.

Vinnie kræver lidt tålmodighed, da hun kan være lidt usikker på mennesker.

Forventet flytte-hjemmefra-dato ca. 27/8 2021 

Hun vil være neutraliseret, øremærket, chippet, sundhedstjekket og vaccineret 1. gang. Samt testet for FIV/FeLV (katteaids og katteleukæmi)

Hun vil have fået ormekur og loppekur ved afrejse.

Der medfølger sundhedsbog fra dyrlæge, madpakke fra Kingsmoor (tørkost) og en "flytte-hjemmefra-pose" med diverse godter, brochurer og legetøj.

Nyt hjem skal påregne at hun skal revaccineres ca. 15/9 2021

Hun vil blive registreret i Dansk Katteregister.dk.
Hvis man ønsker hende oprettet i Det Danske Katteregister også, koster det +145,- kr. (gebyr for oprettelse i registret)

Ved reservation betales reservationsgebyr på kr. 500,- der ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Beløbet fratrækkes naturligvis prisen ved afhentning.

Lilli, hittekat fra Bjørup v/ Nykøbing F.
Kr. 1000,00

Vik

Lilli søger nyt hjem efter den 15/8 når hendes killinger har forladt reden.


Lilli er en utrolig rar og tillidsfuld pige, der vil passe i langt de fleste hjem. hun kan finde på at tage fat i ens fingre/hånd hvis hun ikke er i humør til at blive kælet. Hjem med større børn foretrækkes derfor.
Hun er 100 % renlig

Hun vil før afrejse blive steriliseret, vaccineret 1. gang, chippet og øremærket.

Hun  vil blive registreret i Dansk Katteregister.dk. Hvis man ønsker dem oprettet i Det Danske Katteregister også, koster det +145,- kr.(gebyr for oprettelse i registret)

 

Ved reservation betales reservationsgebyr kr. 500,- der ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Beløbet fratrækkes naturligvis prisen ved afhentning af katten.

Der medfølger sundhedsbog fra dyrlæge, madpakke til den første tid i nyt hjem samt "flytte-hjemmefra-pose" med lidt legetøj og lækkerier.

Ny ejer på påregne udgift til revaccination ca. 15/9 2021

lilli.jpg

Killing Mynte, til adoption fra 2/8 2021
Kr. 1500,-

Mynte er født her den 5/4 2021, af hittekatten Lilli. Hun er vokset op med sin mor, sine 3 søskende og 5 andre tilkomne killinger.


Mynte vil ved adoption være steriliseret, øremærket og chippet. Hun  vil blive registreret i Dansk Katteregister.dk. Hvis man ønsker hende oprettet i Det Danske Katteregister også, koster det +145,- kr.(gebyr for oprettelse i registret)

Hun er vaccineret 1. gang (der må påregnes udgift til revaccination omkring den 26/9 2021) Hun er sundhedstjekket og testet for Fiv/Felv (katteaids og katteleukæmi) og har fået ormekur.

Mynte er en lidt forsigtig pige, der har brug for et roligt hjem uden små børn. Hun er renlig og ellers en kær lille pige.

Mynte 29 07 2021.jpg

Tullebo Kattehjem, tlf. 51901718