For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til Tullebo Kattehjem og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.
Venligst, send ikke SMS'er, send en mail.

Til adoption nu

LUCY


Født: 22-6-2016
Hun er steriliseret, øremærket, chippet, og senest vaccineret her den 27/4 2022.
Hun har fået tandrens den 16/5 og er i fin form :)
Hun er indleveret da ejer skal flytte til udlandet og ikke kan have katten med.
Lucy er vant til at komme ud i have via kattelem, og er ikke vant til andre katte, hunde eller børn, men trives godt her med den kat hun går sammen med. Hjem med børn over 10-12 år vil være fint.
Lucy er en dejlig, sød og omgængelig kat, og hun er 100% renlig.
Lucy koster 750,- kr. inkl. sundhedsbog og flytte-hjemmefra-pose med 2 kg. tørkost , vådkost og lidt legesager.

lucy 2.jpg
lucy 4.jpg
lucy 5.jpg

Til adoption nu

Oliver (pt. indekat)


Født: ca. 15-10-2021
Han er kastreret, øremærket, chippet, testet for Fiv/FeLV, loppefri, ormebehandlet, vaccineret 1. gang og er blevet re-vaccineret den 9/5 2022.

Oliver er en lidt frygtsom dreng, der kun kan trives i et meget roligt hjem, meget gerne hos en enlig. Han kan godt enes med anden kat, men ikke mindre børn eller hunde.
For at høre mere om Oliver, så ring til mig på 51901718.
Det er en betingelse at du kommer og besøger ham, og sætter god tid af til besøget, da der findes to slags mennesker i Olivers verden: dem han kan li' og dem han ikke kan li' (jeg er en af dem han ikke kan li', men han elsker f.eks. kattenusser Bente)
Pris: 1500,-
Inkl. "flytte-hjemmefra-pose" med 2 kg. tørkost, nogle dåser vådkost, lidt legesager og naturligvis hans Sundhedsbog fra dyrlæge.

Oliver narts 22.jpg
Oliver og Pia.jpg
oliver 1.jpg
Til adoption fra 13/5 2022
Leo (ikke kælekat, men ikke vild)
Født: Anslået 1/3 2019, men usikkert


Leo er kastreret, øremærket, chippet, testet for Fiv/FeLV, loppefri, ormebehandlet, vaccineret senet 12/5 2022, hvor han også har fået klippet pels på ryggen. Han er vurderet til at være overvægtig, og derfor medfølger slankekost. Han vejer 6.5 kg, optimalt set skal han veje 5 kg.
Leo kommer fra København, hvor han boede frit i en park. Han har i et år boet hos en plejemor (under Tullebo)  der fortæller han trives, leger og hygger sig, men han kan ikke kæles/tages op
Vil du h
øre mere om Leo, så ring til mig på 51901718
Pris: 450,-Inkl. "flytte-hjemmefra-pose" med 2 kg. tørkost, nogle dåser vådkost, lidt legesager og naturligvis hans Sundhedsbog fra dyrlæge.
leo 3.jpg
Leo 2.jpg
leo 1.jpg