For at komme i betragtning til en af vores katte, skal man sende en mail til Tullebo Kattehjem og fortælle hvem man er, hvad man kan tilbyde samt oplyse hvem familien består af (børn/alder, dyr/hvilke) samt kort fortælle om de umiddelbare nære omgivelser såfremt man søger kat til fritløb. Herudover kontaktinformationer inklusiv adresse og telefonnumre. Vi gennemgår alle skriftlige henvendelser, der opfylder ovenstående og vender tilbage med svar til alle.
Venligst, send ikke SMS'er, send en mail.

Vik

Baby og Rose - 5 mdr.
2 killinger med behov for omsorg og kærlighed
(indekatte, formidles helst ud sammen)


Baby og Rose søger nyt hjem og kan adopteres nu. 
Nyt hjem må have kendskab til lidt følsomme killinger, da de er lidt sarte og har brug for et roligt hjem uden andre dyr og børn. Baby er blevet super tillidsfuld og vil gerne kontakt, mens Rose er mere reserveret.

De er steriliserede, sundhedstjekkede, vaccineret 1. og 2. gang, øremærket og chippet, testet for Fiv og FeLV (katteaids og katteleukæmi). Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger og de adopteres ud med kontrakt.
Samlet pris inkl. flytte-hjemmefra-pose med 2x2 kg. tørkost, vådkost, legetøj m.m. Kr. 3000,-

 

ROSE

BABY og ROSE

BABY

Baby og Rose 2021-10-17.jpg
Baby og Rose 2021-10-22.jpg

Killing THORLEIF kr. 1500,- til adoption nu

Inkl. kastration, chip, øremærke, sundhedstjek, 1. vaccination, tjek for øremider, testet for Fiv/FeLV. Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger, samt "flytte-hjemmefra-pose" med en lille madpakke og lidt legetøj. 

Thorleif er en herlig, livlig dreng. Han er en hittekat fra Lundby, da var han ca. 7 uger. Anslået fødselsdato er 20/5 2021.
Han har været hos bonusmorkat og andre killinger her, så han har ikke manglet morkærlighed.
Han er 100% renlig

 

Thorleif 16 10 2021 2.jpg

Sibbe, 5 år, til adoption nu
kr. 750,- 

Sibbe er kommet retur fra det hjem hun var adopteret ud til i 2020, da hun ikke kunne falde til. Hun er en dejlig kælen og rar kat, der har brug for et rart, roligt hjem. 

Sibbe er steriliseret, øremærket og chippet og er ny-vaccineret. Dyrlæge mener hun bør tabe sig lidt, da hun vejer 6.3 kg. Så ny ejer skal ikke være for rundhåndet med godbidder :)

Hun er vant til at være inde/udekat og bruger bakke uden problemer. Hun er ikke vant til børn eller andre dyr. Hun spiser både vådkost og tørkost.

Med i prisen er naturligvis hendes sundhedsbog, flytte-hjemmefra-pose med 2 kg. Husse foder, lidt legetøj, og nogle poser vådkost, samt brochurer om katte.

 

sibbe 4 2021.jpg

Killinger til adoption fra 7-10/10 2021
Disse killinger er hos Tullebos plejemor Ursula i Vordingborg.
Kontakt Ursula på: ursies@icloud.com eller Messenger: Urs Elmsdal


Pris pr. killing kl. 1500,-
Inkl. i prisen:
Neutraliseret, 1. gang vaccineret (de skal re-vaccineres ca. 4/11 2021) ormebehandlet, loppefri, sundhedstjekket, testet for Fiv/FeLV (katteaids og katteleukæmi) øremærket og chippet. De vil blive registreret i Dansk Katteregister. Såfremt du ønsker dem registreret i Det Danske Katteregister også, koster det kr. 145,- ekstra.
Der medfølger "flytte-hjemmefra-pose" med tørkost fra Husse, lidt vådkost, lidt legetøj mv.
Adopteres ud med kontrakt og sundhedsbog fra dyrlæge medfølger naturligvis 

 

Walther fra urs.jpg

Reserveret

SOLGT

Louie/solgt og Sort kat (ledig)